STILLING LEDIG: Servicegrossistenes kjedekontor vokser og har behov for å styrke vårt grunndatateam med to nye medarbeidere som skal arbeide med selskapets grunndata i Microsoft Dynamics AX systemet.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merTradisjon og matkultur

2014 går mot slutten og vi nærmer oss den tiden av året hvor tradisjoner, samvær, god mat og godt drikke står i høysete hos de fleste nordmenn.

Mat- og drikkekulturen i det ganske land har endret seg en del over de siste årene, men i førjulstiden og under selve høytiden er det visse ting vi bare må ha for å få den riktige stemningen.

Behold gjerne de tradisjonelle råvarene på menyen i denne tiden, men ta en titt i nyeste utgave av SGourmet og se om du kan inspireres av for eksempel å bruke øl som smaksforsterker. 

Les mer

Våre nettbutikker

Matinformasjon er nå tilgjengelig på alle våre nettbutikker.

Ved å klikke på det blå 'informasjon' ikonet i nettbutikken til en av våre grossister får du opp all tilgjengelig informasjon på det aktuelle produktet. Dette merket vil du fiinne ved siden av varenavnet i alle varelister i nettbutikkene. 

Informasjonen er laget og vist i henhold til regelverket i den nye Matinformasjons-loven som tredde i kraft den 13. desember 2014. 

Nettbutikkene er tilgjenglig på hver enkelt grossists nettside. Les mer om hvordan bli nettkunde på din nærmeste grossists nettside. Se oversikten for å finne din grossist.